Digitaal magazine IKW online

Werken aan een robuust, sterk en evenwichtig Waddengebied. Een gebied waar ecologie en economie in balans zijn en elkaar versterken. Dat is waar het IKW zich al sinds 2016 voor inzet. En met succes. Inmiddels is er met inzet van het IKW ruim een half miljard euro geïnvesteerd in projecten die daar een substantiële bijdrage aan leveren.

Met ons nieuwe online magazine geven we daar graag zichtbaarheid aan. We laten zien welke projecten en programma’s er allemaal met IKW-WF gelden worden uitgevoerd. Sommigen afgerond, anderen midden in de uitvoering en een aantal die net zijn gestart of op het punt staan om te beginnen. Stuk voor stuk parels die samen bijdragen aan de verdere duurzame ecologische en economische ontwikkeling van dit door ENESCO erkende werelderfgoed.

Klik hier om het magazine te bekijken en eens rustig door te lezen.

Hannes Heijmering, nieuwe voorzitter opgaveteam Havenontwikkeling en Natuurverbetering
Geslaagde eerste Waddag in de haven van Lauwersoog