Gezamenlijk portaal: investeren in het Waddengebied online

Sinds woensdag 1 december is www.investereninhetwaddengebied.nl online gezet. Deze pagina is in het leven geroepen om het voor initiatiefnemers van projecten en programma’s in en rond het Waddengebied eenvoudiger te maken om de juiste subsidie te vinden. De pagina is vanuit het Waddenfonds en het IKW opgezet en bevat een simpele routekaart waarmee de initiatiefnemer snel weet voor welke subsidie hij of zij in aanmerking komt.

Met de portaal wordt de samenwerking tussen het Waddenfonds en het IKW benadrukt en geeft meer helderheid over welke subsidie geschikt is voor welk project of initiatief. Op de site wordt een korte uitleg gegeven, is een overzichtelijke infographic te vinden en kan men via de knop routekaart subsidieaanvraag’ eenvoudig in de juiste richting worden gewezen.’

Bent u opzoek naar subsidie voor uw project of initiatief neem dan snel een kijkje.

Webinar Ophogen lage gronden met Eems-Dollard slib
Inspirerende IKW waddendagen